Wie zijn de mensen achter ‘Mind Your Own Business’?

Wij, Loes Vos-Strijbosch en Joes van de Wiel bedachten in 2017 deze naam voor ons bedrijf. Een sterke verbinding in de naam, gezamenlijke interesses en passie voor het brein in het onderwijs hebben hiertoe geleid. Beiden zijn wij afgestudeerd als Mondhygiënist aan de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Loes deed dat in 2011 en Joes in 2014, waarna beiden aan de slag gingen als docent bij de opleiding Mondzorgkunde aan de HAN. Ons brein vervolgde hetzelfde studiepad, in 2017 studeerde Loes af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met de Master of Education; Hoger gezondheidsonderwijs, Joes studeerde in 2018 af voor dezelfde master. Binnen deze master hebben wij onszelf verdiept in de wetenschappelijke kennis van het brein. Vanuit gezamenlijke lesvoorbereidingen en onderwijsontwikkelingen hebben wij onze kwaliteiten en krachten gebundeld om de kennis en vaardigheden vanuit de basisbehoeften van het brein te delen met anderen. 

Waar staan we voor?

Mind Your Own Business heeft als missie om jou op een toegankelijke manier kennis te laten maken met de basisbehoeften van het brein en direct te laten ervaren hoe jij deze kennis kan toepassen op Your Own Business.

Waar gaan we voor?

Het is een feit dat we ons brein altijd nodig hebben bij alles wat we doen. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar de werking van onze hersenen. Wij streven ernaar om deze (wetenschappelijke) breinkennis aan zoveel mogelijk mensen over te brengen. Dit doen wij door middel van workshops waarin informatie, inzicht en toepassing wordt verkregen, zodat je deze kennis direct kunt inzetten en de verschillende functies van het brein optimaal kunt benutten, zowel voor jezelf, je omgeving en de maatschappij.

De basisbehoeften van het brein zijn voor jou als docent, leerkracht, trainer, student of leerling een aanvulling op jouw bestaande kennis en bieden een investering in de onderbouwing van jouw business en de (leer)processen die je wilt bereiken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier graag meer over weten? Mooi! Lees dan verder wat MYOB voor jou kan betekenen.