Bedrijven, organisaties en trainers

Neemt de creativiteit in je brein echt af naarmate de leeftijd toeneemt? Kunnen vrouwen beter multitasken dan mannen? Presteer je echt beter onder invloed van stress? Beïnvloedt een goed kopje koffie de sfeer op de werkvloer? Achter deze mogelijke feiten en fabels zit meer breinkennis dan je in eerste instantie zou denken. Het heeft te maken met de basisbehoeften van ons brein.
Wij van MYOB geloven dat als je meer over deze basisbehoeften te weten komt, je ze zo in kan zetten dat het de werkprestaties en mogelijk zelfs de werksfeer kan verbeteren. Daarvoor is er de workshop: ‘Werken met je brein, dat is pas fijn’.

Achter het geven van een goede presentatie gaan meer basisbehoeften van ons brein schuil dan je in eerste instantie zou denken. Op de werkvloer worden vele presentaties gegeven. De kracht van een goede presentatie is dat de jouw boodschap na afloop helder is bij het publiek. Gaat jouw publiek naar huis met datgene wat jij had voorbereid? Dit blijkt in de praktijk vaak nog lastiger dan gedacht.
Mind Your Own Business biedt daarom de workshop: ‘Presenteren met je brein’ aan waar je vanuit de basisbehoeften van het brein zo leert presenteren dat jij jouw boodschap over kan brengen!